Palvelut
Olemme auktorisoitu, kokenut ja sitoutunut yhteistyökumppani

Pitkän historiamme ansiosta olemme tottuneet kehittämään innovatiivisia ratkaisuja ja jatkuvasti päivittämään palveluitamme yhä ajankohtaisemmiksi. Me panostamme pitkäjänteisyyteen, ajanmukaisiin työvälineisiin ja joustavaan asiakaspalveluun. Luomme sinulle parhaan mahdollisen edun, nyt ja tulevaisuudessa. 

Me uskomme pitkäaikaisten asiakassuhteiden kannattavuuteen ja pidämme huolta kumppaneistamme. Olemme toimineet taloushallinnon alalla pitkään ja kokeneiden ja luotettavien ammatilaistemme ansiosta luotamme siihen, että voimme tarjota sinulle juuri oikeat ratkaisut tuodaksesi myös oman hallintosi ajan tasalle.

Taloushallinto
Asiakas keskiössä ennakoivalla otteella ja innovatiivisella e-laskennalla

Olemme auktorisoitu, kokenut ja sitoutunut taloushallinnon kumppani, joka tarjoaa laajalla skaalalla erilaisia taloushallinnon palveluja niin kirjanpidon, laskennan, konsernilaskennan, raportoinnin sekä palkkahallinnon puolella. Pyrimme aktiivisesti kehittämään ja parantamaan asiakassuhteitamme ja löytämään parhaimman ja tehokkaimman ratkaisun asiakkaillemme. 

Olemme sitoutuneita toimintaamme ja asetamme tavoitteemme korkealle. Monipuolisen osaamisemme ja kokemuksemme ansiosta pystymme hyvin vastaamaan vaihteleviin taloushallinnon haasteisiin. Hyödynnämme myös laadukkaita teknologisia ratkaisuja päivittäisessä työssämme, minkä ansiosta kykenemme hallinnoimaan haastaviakin prosesseja. Tehtävänämme on vastata ja huolehtia asiakkaistamme ja sovituista asioista parhaalla mahdollisella tavalla. 

 • Laskentapalvelut ja raportointi
  Lue lisää
  Luotettavat ja räätälöidyt järjestelmämme antavat sinulle valmiudet keskittyä olennaiseen

  E-kirjanpitoon siirtyminen tuo mukanaan monenlaisia hyötyjä. Yksi tärkeimmistä kehityksistä on kaiken informaation ja datan tallentaminen yhteen osoitteeseen. Keskitetty kirjanpito säästää sekä hermoja että aikaa, ja sen ansiosta meillä on paremmat valmiudet keskittyä huolehtimaan kokonaiskuvan hallinnasta.

  Laskenta-, kirjanpito- ja hallintopalvelumme ovat muokattavissa sekä kotimaisten että ulkomaalaisten asiakkaiden käyttöön. Suurin osa tarjoamistamme ratkaisuista hyödyntää joustavia e-kirjanpitojärjestelmiä, joiden käyttäminen on helppoa, järkevää ja tuottavaa. Pilvipalveluiden ansiosta elektroniset järjestelmät voivat pysyä joko omassa hallinnassasi tai vaihtoehtoisesti voimme me huolehtia kaikesta puolestasi.

  Yhteistyökumppanina lupaamme suunnitella ja toteuttaa järkevät taloushallinnon prosessit, jotka sopivat sinun tarpeisiisi. Käytämme tunnettuja ja luotettuja taloushallinnon järjestelmiä, joihin lukeutuvat:

  • Visma Fivaldi
  • Microsoft Dynamics NAV
  • Talgraf Accuna
  • Fatman ja Visma Fivaldi kiinteistöhallintoon ja isännöintiin
  • Basware maksupalveluihin

  Tarjoamme asiakkaillemme tarvittaessa myös räätälöityjä palveluita, kuten salkunhallintajärjestelmäämme.

 • Palkkahallinto ja HR
  Lue lisää
  Me pidämme joukkueesi iloisena!

  Jokainen organisaatio tarvitsee tyytyväisen ja motivoituneen työyhteisön. Me autamme sinua pitämään huolen työntekijöiden tarpeista ja oikeuksista.

  Arvoihimme lukeutuvat asiakkaista huolehtiminen ja työntekijöiden hyvinvointi, minkä vuoksi meille on ensisijaisen tärkeää tarjota luotettavia henkilöstöhallintopalveluja. Me pidämme huolen, että kaikki HR- ja palkkapalvelut hoidetaan luotettavasti, huolellisesti ja laillisesti.

  Yksi tärkeimmistä henkilöstöhallintoon liittyvistä taloustehtävistä on työntekijöiden palkanmaksusta huolehtiminen. Räätälöityjen palkkapalveluidemme avulla takaamme, että työntekijöidesi palkat menevät maksuun sovitusti ja turvallisesti. Me huolehdimme, että palkat lasketaan ja maksetaan tarkasti ajallaan, ja takaamme tietojen luotettavan siirtymisen meidän, asiakkaan, henkilöstön, pankkien ja viranomaisten välillä. 

 • Yhtiöoikeuden ja verotuksen käytännön palvelut
  Lue lisää
  Meille on ensiarvoisen tärkeää hoitaa kaikki kerralla oikein

  Me uskomme asioiden oikeaoppiseen hallinnointiin ja pyrimme jatkuvasti lisäämään osaamistamme, jotta pystymme paremmin palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaamme.  Pystyäksemme tarjoamaan mitä lupaamme, olemme sitoutuneet yhteistyöhön useiden tunnettujen ja luotettavien vero- ja lakipalveluita tarjoavien yritysten kanssa. Konsultoimme myös heidän osaamistaan tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen hyödyn.

  Palveluihimme lukeutuu laki- ja veroneuvontaa niin suomalaisille yrityksille kuin yksityishenkilöillekin sekä kansainvälisille toimijoille, jotka pohtivat mahdollisuutta laajentaa toimintaansa Suomeen. Autamme monien eri prosessien hoidossa, kuten esimerkiksi raportoinnissa, ilmoituksissa ja työntekijöiden veroasioissa. Lisäksi palveluihimme sisältyy lukuisia muita eri laki- ja veropalveluita.

 • CFO ja Controller -palvelut
  Lue lisää
  Me autamme sinua navigoimaan isojenkin muutosten läpi

  Talousjohtajan ja Controllerin tehtävät vaativat valtavan määrän osaamista ja kyvyn hallinnoida kokonaisuuksia sekä erilaisia tehtäviä ja vastuita. Meille onkin ensiarvoisen tärkeää, että yhteistyö kanssamme perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja sitoutuneisuuteen. Kauttamme saat apua ja neuvontaa esimerkiksi oikeushenkilön määrittämiseen, kirjanpitoon, raportointoon ja muihin vastaaviin palveluihin. Räätälöidyt ratkaisumme takaavat, että taloushallinnostasi huolehditaan vastuullisesti ja huolellisesti.

  CFO ja Controller -palvelumme tarjoavat esimerkiksi väliaikaisen johtajan omista riveistämme yhtiön muutosjaksolle. Asiantuntijamme toimii silloin myös aktiivisesti uuden johtajan rekrytoinnissa. CFO ja Controller -palveluumme kuuluu:

  • kirjanpito
  • palkkalaskenta
  • laskutus
  • maksatus
  • budjetointi
  • likviditeetin hallinta
  • seuranta ja raportointi
  • vuosikertomukset ja muut vastaavat raportit
  • tuloverotus ja muut verotukseen liittyvät asiat
  • neuvonta erilaisten talousjärjestelyiden ja neuvotteluiden osalta

 • Kansainväliset palvelut
  Lue lisää

  Toimintaa rajojen yli - kansainvälinen näkökulma asioihin

  Kansainvälisyys on monille yrityksille arkipäivää, mutta uusille markkinoille lähteminen vaatii useita hallinnollisia toimenpiteitä ja lisää yhtiön vastuita merkittävästi. Me autamme kansainvälisiä yrityksiä sopeutumaan Suomen markkinoille tai avaamaan tytäryhtiön Suomeen.

  Kansainväliset palvelumme sisältävät muun muassa veroneuvontaa sekä lainopillista apua esimerkiksi henkilöstöhallinnon osalta, jotta yhtiö varmasti toimii paikallisten lakien ja säädösten mukaan ja noudattaa sovittuja työehtoja. Me voimme myös auttaa paikallisten viranomaisten kanssa asioimisessa ja tarvittavien ilmoitusten ja hakemusten täyttämisessä. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää Suomessa toimimisen mahdollisuuksista.

Hallintopalvelut
Palvelut säätiöille ja yhdistyksille sekä Family Office -yhtiöille, varainhoitajille ja yksityisille

Säätiöt, yhdistykset, seurat ja muut yhteisöt joutuvat vastaamaan useisiin taloushallinnon ja muihin hallinnon haasteisiin ja ovat velvollisia toimittamaan monenlaisia raportteja ympäri vuoden. Tiimit näissä yleishyödyllisissä organisaatioissa ovat kuitenkin usein vajaamiehitettyjä, minkä vuoksi onkin hyödyllistä palkata ulkopuolisia asiantuntijoita apuun.

Me tarjoamme laajan kirjon erilaisia hallinto-, konsultointi- ja edustuspalveluja, jotka on räätälöity juuri säätiöiden, yhdistysten, seurojen ja muiden yhteisöjen tarpeisiin. Me voimme helpottaa työtaakkaasi ajanmukaistamalla ja tehostamalla toimintaanne useiden eri hyväksi havaittujen mallien mukaisesti.

 • Palvelut säätiöille, yhdistyksille ja järjestöille
  Lue lisää
  Säätiöt, yhdistykset ja järjestöt ovat erityisosaamistamme!

  Erikoisalaamme on aina kuulunut taloushallinnon ja konsultoinnin palvelut yleishyödyllisille säätiöille ja järjestöille. Me ymmärrämme, että säätiö- ja järjestötoiminnassa kaikkien prosessien tulee olla linjassa asiakkaan oman vision ja keskeisten tavoitteiden kanssa. Päällimmäinen halumme on auttaa säätiötäsi tai yhdistystäsi jatkamaan tärkeää työtään ja pyrimme saavuttamaan tämän tarjoamalla säätiöllesi tai yhdistyksellesi mahdollisimman sopivat työkalut ja ohjeet menestykseen. Helpottamalla sinun työmäärääsi me tähtäämme siihen, että säätiösi tai järjestösi pystyy jatkamaan tärkeää työtään myös tulevaisuudessa.

  Kattavat säätiö- ja järjestöpalvelumme sisältävät muun muassa:

  • Säätiöiden ja yhdistyksen tilinpäätökset
  • Räätälöity tilikartta ja raportointi juuri sinun säätiölle ja yhdistykselle 
  • Osaamme räätälöidä juuri säätiölle ja yhdistykselle parhaiten palvelevaa tilikarttaa ja raportointia
  • Arvopaperikirjanpito ja arvopaperireskontra
  • Omakatteiset rahastot
  • Yleishyödylliset säätiöt ja yhdistykset tai osittain yleishyödyllistä toimintaa harjoittavat
  • Hallinnolliset palvelut asiamiehen taakan pienentämiseen
  • Säätiörekisterin vuosi-ilmoitukset
  • Apurahamaksatukset ja ilmoitukset viranomaisille
 • Palvelut Family Officeille, varainhoitajille ja yksityisille
  Lue lisää
  Hoidamme omaisuutesi hallinnon toivomuksesi mukaisesti

  Yksityisomaisuudesta huolehtiminen voi vaatia yhtiön tai perheen ulkopuolisia lisäkäsiä ja siksi tarjoamme monipuolisesti erilaisia palveluita omaisuuden hallinnointiin.

  Monet Family Officet, varainhoitajat, yksityishenkilöt, perheet ja heidän hallinnoimat yritykset ja konsernit tarvitsevat neuvoja talous- ja muusta hallinnosta huolehtimiseen, raportointiin ja muihin käytännön kysymyksiin. Me ymmärrämme, että yksityisestä omaisuudesta huolehtiminen vaatii erityisen tarkkaa huolenpitoa, jotta kaikki sujuu järkevästi ja suunnitelmallisesti. Me emme tarjoa sijoitusneuvontaa tai vastaavia palveluita. Olemme asiantuntijapalvelu, joka huolehtii järjestelyistä ja prosesseista siinä vaiheessa, kun "sijoituspäätös on ns. tehty". Emme siis kilpaile omaisuuden hoitajien tai sijoitusneuvonantajien kanssa — olemme lähinnä heidän hallinnollisena tukenaan ja yhteisen asiakkaan palvelijana.

  Meillä on pitkä kokemus m.m. yrityspuolen, säätiöiden että muiden yhteisöjen hallinnoinnista sekä yksityisomaisuuden pitkäjänteisestä hallinnoimisesta ja raportoimisesta. Tämän ansiosta kykenemme ymmärtämään erilaisia näkökulmia ja syntyneitä tilanteita, sekä tarjoamaan luottamuksellista, joustavaa ja yksilöllistä neuvontaa ja räätälöityjä ratkaisuja. Toimimme usein yhdessä yhteistyökumppniemme kanssa. Nämä ovat tunnettuja pankkeja, omaisuudenhoitajia, lakitoimistoja, verosaiantuntijoita sekä Private Officeja.

Kiinteistöhallinto
Hoidamme kiinteistösi ja asuntosalkkusi koko elinkaaren

Filosofiaamme on aina vahvasti kuulunut omistajan oman näkökulman huomioiminen ja hallinnoimmekin omaisuuttasi omistajan elkein. Kiinteistöhallinnon ja muun kiinteän omaisuuden kuten asuntojen asioissa pidämme kirkkaana mielessä niin lopulliset päämäärät kuin vuokralaisten ja muidenkin käyttäjien tarpeet. 

Kiinteistöhallinto sekä asuntojen tai asuntoportfolion omistajuus pitää sisällään prosessit, ohjelmistot ja osaamisen, joita tarvitaan koko hallinnon syklin pyörittämiseen. Autamme sinua navigoimaan varmasti omistuksesi koko hallinnollisen elämänkaaren, johon lukeutuvat muun muassa kiinteistön tai asuntojen hankinta, omistamisen vastuullisuus ja sen velvollisuudet, käyttö ja ylläpito sekä lopullisesti mahdollisesti omaisuuden myynti. 

Kiinteistöhallinnon hoidossa pyrimme aina pikemminkin ongelmien estämiseen kuin ongelmien ratkaisemiseen. Näin kykenemme varmistamaan, että kiinteistöhallintoa ohjataan varmoin ottein ja pystymme paremmin keskittymään olennaiseen: omaisuudenhoitoon ja vuokralaisten tyytyväisyyden lisäämiseen.

 • Kiinteistöjen taloudellinen hallinto
  Lue lisää
  Meiltä löydät kaiken tarvittavan kiinteistösi taloudelliseen hallintoon

  Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia taloudellisia hallintopalveluita, joilla varmistaa kiinteistösi asiallinen hoito. Useimmiten palveluihimme lukeutuvat muun muassa vuokrasopimukset, vuokran keräys, kirjanpito, vuosikertomus ja kaiken kattavat veropalvelut, kuten arvonlisäveroon, tuloveroon ja kiinteistöveroon liittyvät asiat.

  Mikäli haluat kuulla tai kysyä lisää kiinteistösijoittamiseen liittyvistä hallinnollisista palveluista, ota yhteyttä. 

  Kiinteistöjen taloudelliseen hallintoon keskitetyt palvelumme sisältävät:

  1. Vuokran keräyksen ja vuokralistan
  2. Ilmoitusten, raporttien, pöytäkirjojen ja muiden omistajan määrittämien viestien laadinta ja jako
  3. Ostovelkapalvelut
  4. Kuukausittainen tai kvartaalittainen raportointi, joka sisältää seuraavat kohdat:
  • Tase
  • Tuloslaskelma
  • Budjetti vs. todellinen pääkirja
  • Vuokralaisten saatavat
  • Kassavirtalaskelmat ja ennusteet
  • Fiskaalisen budjetin kehitys
  • Vuosikertomuksen laadinta
  • Vuosittaisen tilintarkastuksen hallinnointi
  • Veroilmoituksen valmistelu ja laadinta
  • Räätälöity raportointi erilaisia tarpeita varten
  • Kuukausittainen tai kvartaalittainen johdon raportointi
 • Kiinteistöjen tekninen hallinto
  Lue lisää
  Tiimimme huolehtii kiinteistösi koko elinkaaresta

  Monipuolisten palveluidemme avulla pystymme huolehtimaan kiinteistösi koko elinkaaresta. Kokeneina ja vastuullisina kiinteistöhallinnon ammattilaisina valitsemme aina parhaat kyvyt ja kumppanit varmistamaan, että niin kiinteistösi pävittäinen huolto kuin teknillisiin ja turvatoimiinkin liittyvät asiat on otettu huomioon.

  Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokrasopimuksen hallinnointi, käyttöön ja huoltoon liittyvien palveluiden hallinnointi, budjetointi, myynnin hallinnointi, kiinteistön kirjanpito ja muut tärkeät raportit. Ota yhteyttä jutellaksesi lisää. Pyrimme aina muokkaamaan ja räätälöimään palveluitamme, jotta ne paremmin sopisivat juuri sinun tarpeisiisi.

  Palveluidemme avulla pyrimme:

  • vuokralaisten pitäaikaiseen pysymiseen
  • aktiiviseen ja reagoivaan asiakaspalveluun
  • jatkuvaan viestintään omistajien kanssa
  • ehkäisevään huoltohallintoon
  • avustamaan palveluiden hankinnassa ja nauvotteluissa
  • tekemään fyysisiä tarkastuksia paikan päällä
  • valmistelemaan palvelut myyntitarjouksia varten
  • valvomaan urakoitsijoiden ja myyjien toimintaa
  • hallinnoimaan kaikkia kiinteistöön ja vuoralaisiin liittyviä dokumentteja ja kansioita
  • avustamaan projektien kanssa, kuten rakennusurakoiden tai remonttien kanssa
  • helpottamaan paikallisten rakennusviranomaisten kanssa toimimista
  • avustamaan kiinteistön turvallisuuden ja kriisihallinnan kanssa
Neuvontapalvelut

Miten voimme auttaa juuri sinua?

Tarjoamme sekä koti- että ulkomaisille asiakkaille valikoiman erilaisia taloushallinnon ja yrityshallinnon palveluja. Käytämme nykyaikaisia sähköisiä taloushallinnon ja tuotannonohjauksen ohjelmia, kuten Visma Fivaldi, MS Dynamics NAV ja kiinteistönhallintaan Fatman. Hyödynnämme myös omia, meille räätälöityjä ohjelmia kuten arvopaperireskontraa, jotta pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme.

Asiakkaistamme ja heidän tarpeistaan huolehtiminen on aina lukeutunut toimintamme kantaviin voimiin. Pyrimmekin parhaamme mukaan ennakoimaan toiveesi ja tarpeesi. Toimintamme ja asiakaspalvelumme perustuu ajattelumalliin, jossa yrityksen arvolla ja sen kehittämisellä on asemansa omistajan näkökulmasta ja talouspäällikön perspektiivistä katsottuna. Kaiken kattavat palvelumme keskittyvät kokonaisvaltaiseen yritystoiminnan kehittämiseen ja sisältävät muun muassa tehokkaat taloushallinnon mittarit, joilla pyrimme varmistamaan osakkeenomistajien vaatimuksien täyttymisen.

Tarjoamme talous- ja yrityshallinnon palveluja sekä yksityishenkilöille että yhteisöille, kuten myös rahoittajille ja sijoittajille, jotka etsivät ja neuvottelevat mahdollisista sijoitus- tai rahoitusmahdollisuuksista.