Meistä
Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja toimineet taloushallinnon ammattilaisina viime vuosisadan alusta saakka. Tarjoamme asiantuntijapalveluita monille erilaisille asiakkaille; säätiöille, yhdistyksille, seuroille, kotimaisille yrityksille, kansainvälisten toimijoiden tytäryhtiöille, sijoittajille ja varainhoitajille, sekä kiinteistön ja muun kiinteän omaisuuden omistajille. Palvelemme myös yksityishenkilöitä heidän omistuksien hallinnossa ja raportoinnissa.


Kuinka voimme auttaa sinua?

Toimintamme ydin perustuu laajaan kirjoon erilaisia hallinnollisia palveluita, joilla tuemme asiakkaittemme yksilöllisiä tarpeita. Ammattiosaamisemme ja teknisten kykyjemme avulla pystymme auttamaan sinua navigoimaan hankalienkin tilanteiden läpi ja parantamaan useita eri toimintamalleja ja käytäntöjä niin talous-, yritys- kuin kiinteistöhallinnonkin osa-alueilla. 

Olemme erikoistuneet etenkin toimimaan säätiöiden ja yhdistyksien taloushallinnon kumppanina, joten ymmärrämme hyvin näiden ainutlaatuisten organisaatioiden tarpeet ja toiveet. Me ymmärrämme, miten tärkeää tekemänne työ on, eikä meiltä myöskään jää huomaamatta säätiöiden ja yhdistyksien vaikuttavuus yhteiskunnassa. Tämän takia meille on tärkeää tarjota järkeviä ja toimivia ratkaisuja, jotta säätiösi ja yhdistyksesi voi keskittyä siihen mitä se tekee parhaiten: parantaa elintasoa, tukee tieteellisiä läpimurtoja, suojelee taidetta ja kulttuuria tai rahoittaa koulutusta.

Vaikka asiakkaillamme on yksilölliset tarpeet ja erilaiset vaatimukset, olemme aina pystyneet rakentamaan pitkäaikaisia ja menestyksekkäitä kumppanuussuhteita. Kun me toimimme luotettavana taloushallinnon kumppaninasi, voit rauhassa keskittyä tekemään juuri sitä, mikä merkitsee eniten sinulle.


Pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat toimintamme perusta

Tavoitteenamme on löytää paras mahdollinen ratkaisu jokaiselle asiakkaallemme. Saavuttaaksemme tämän päämäärän tarjoamme ydinpalveluidemme ohella kokonaisvaltaista edustusta, ohjausta ja edunvalvontaa sekä laki- ja veroneuvontaa. Toimimme yhteistyössä useiden johtavien asianajotoimistojen ja tilintarkastusyhteisöjen kanssa, jotta pystymme jatkuvasti parantamaan asiakaskokemusta ja tarjoamaan yhä tasokkaampaa kokonaisvaltaista palvelua. Koko toimintamme ydin perustuu luottamukseen ja asiakkaista huolehtimiseen.

Tekemistämme ja osaamistamme tukee huippuluokkainen tietotekniikkainfrastruktuuri, joka varmistaa, että saamasi palvelu on ensiluokkaista, huolella tuotettua ja ajallaan toimitettua. Vakiintuneet eettiset periaatteet ja omistajavalvonta ovat läsnä kaikessa toiminnassamme. Tarkat eettiset normit ja yhdessä sovitut yhteistyön raamit tulevat aina ohjaamaan niin palveluidemme laatua kuin asiakassuhteitammekin.


Olemme sitoutunut ja vastuullinen työnantaja

Me Tärnanilla rakennamme pitkäaikaisia, vastavuoroisia ja palkitsevia asiakassuhteita. Tuemme tämän tärkeän tavoitteen täyttymistä tarjoamalla houkuttelevan ja mielenkiintoisen työpaikan ja ilmapiirin kaikille toimistossamme. Panostamme kaikkien asiantuntijoidemme kehitykseen tarjoamalla henkilökohtaisen koulutussuunnitelman. Keväästä 2017 lähtien olemme kuuluneet Navigator Partners -konserniin, joka on erikoistunut muun muassa taloushallintoon, konsultointiin ja ratkaisuihin niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 20 taloushallinnon asiantuntijaa, jotka palvelevat asiakkaita useilla eri kielillä. Tärnanin asiantuntijat ovat tottuneet palvelemaan asiakkaita molemmilla kotimaisilla kielillä.

Visio, missio ja arvot

Visio

Tämän päivän nopeatempoisessa ja muuttuvassa maailmassa, Tärnan palvelee asiakkaitaan kehittämällä ja vaalimalla sekä teknisiä ratkaisuja että asiantuntijaosaamista. Yhtiönä olemme sitoutuneet kasvamaan hallitusti ja kannattavasti.


Missio

Tärnan tarjoaa strukturoituja ja luovia palveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme sekä lyhyen että pitkän tähtäimen tarpeisiin.


Arvot

  • Asiakkaidemme tarpeet määrittävät palvelumme
  • Palvelumme ovat asiakkaillemme ymmärrettäviä ja kannattavia
  • Palveluprosessimme on asiakkaillemme selkeä, toimiva ja kustannustehokas
  • Tarjoamme miehistömme jäsenille henkilökohtaisia kehitysmahdollisuuksia sekä inspiroivan ja kannustavan työympäristön

Suosittelemme

Taloushallinto -
yhteisöille ja yrityksille

Hoidamme kokonaisvaltaisesti puolestasi tai räätälöidysti yhdessä organisaatiosi kanssa taloushallinnon sisältäen kirjanpidon ja raportoinnin, konsernilaskennan, Talouspäällikkö ja Controller -palvelut sekä sovitut HR toiminnot ja palkkahallinnon. Me autamme sinua ajati muuttuvassa ympäristössä kehittämään toimintoja ja välttämään karikot.

Sonja Kangas
Sonja Kangas
Toimitusjohtaja

Säätiöt ja yhdistykset -
hallinnon erityispalvelut

Tarvitsetko hallinnollisia palveluita säätiöllesi tai yhdistyksellesi? Meillä on kymmenien vuosien kokemus erilaisten säätiöiden ja yhdistysten ulkoistetusta kokonaisvaltaisesta hallinnosta ja sen järjestämisestä, esim. apurahojen maksatuksista, hallinnosta ja raportoinnista sekä jäsenrekisterien ylläpidosta ja jäsenmaksujen hoitamisesta sekä arvopaperi- ja salkkukirjanpidosta.

Sonja Kangas
Sonja Kangas
Toimitusjohtaja

Kiinteistöhallinto -
kiinteistöjen ja asuntojen omistajille

Teemme puolestasi kiinteistösi tai asunto-omistuksesi vuokrahallinnon sekä muun hallinnon. Olemme ammattilaisia kiinteän omaisuuden kokonaisvaltaisessa hallinnossa ja raportoinnissa sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Ole yhteydessä, niin kartoitamme tarpeesi.

Robert Laurent
Robert Laurent
Asiakasvastaava