Vuosisata laadukasta ja räätälöityä asiakaspalvelua

Asiakkaidemme tunteminen on äärimmäisen tärkeää – olemme vaalineet asiakassuhteitamme 1920-luvulta asti. Olemme taloushallintoalan harjaantuneita ammattilaisia ja ymmärrämme asiakassuhteiden vaalimisen tärkeyden.

Lue meistä lisää

Vankka asiakastuntemus, jolla on juuret kattavassa taloushallinnon ja muun hallinnon ymmärryksessä.

Asiakkaidemme ymmärtäminen ja palveluidemme räätälöinti johtaa menestykseen. Voit ulkoistaa taloushallintosi kokonaan tai osissa – sinä päätät.

Taloushallinto -
yhteisöille ja yrityksille

Hoidamme kokonaisvaltaisesti puolestasi tai räätälöidysti yhdessä organisaatiosi kanssa taloushallinnon sisältäen kirjanpidon ja raportoinnin, konsernilaskennan, Talouspäällikkö ja Controller -palvelut sekä sovitut HR toiminnot ja palkkahallinnon. Me autamme sinua ajati muuttuvassa ympäristössä kehittämään toimintoja ja välttämään karikot.

Sonja Kangas
Sonja Kangas
Toimitusjohtaja

Säätiöt ja yhdistykset -
hallinnon erityispalvelut

Tarvitsetko hallinnollisia palveluita säätiöllesi tai yhdistyksellesi? Meillä on kymmenien vuosien kokemus erilaisten säätiöiden ja yhdistysten ulkoistetusta kokonaisvaltaisesta hallinnosta ja sen järjestämisestä, esim. apurahojen maksatuksista, hallinnosta ja raportoinnista sekä jäsenrekisterien ylläpidosta ja jäsenmaksujen hoitamisesta sekä arvopaperi- ja salkkukirjanpidosta.

Sonja Kangas
Sonja Kangas
Toimitusjohtaja

Kiinteistöhallinto -
kiinteistöjen ja asuntojen omistajille

Teemme puolestasi kiinteistösi tai asunto-omistuksesi vuokrahallinnon sekä muun hallinnon. Olemme ammattilaisia kiinteän omaisuuden kokonaisvaltaisessa hallinnossa ja raportoinnissa sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Ole yhteydessä, niin kartoitamme tarpeesi.

Robert Laurent
Robert Laurent
Asiakasvastaava

Neuvontapalvelut - yhteisöille, yrityksille ja yksityishenkilöille

Tarvitsetko neuvoa? Me autamme yhteisösi tai yrityksesi rahoituksen ja likviditeetin suunnittelussa sekä räätälöidyn raportoinnin ja sopivan hallinnon toteuttamisessa. Palvelemme sekä yhteisöjä, yrityksiä että yksityisiä henkilöitä liittyen omaisuuden hallintoon, raportointiin että kokonaisvaltaisesti verotuksen asioissa. Teemme yhteistyötä luotettavien tilintarkastusyhteisöjen ja asianajotoimistojen kanssa.

Jan Haglund
Jan Haglund
Asiakasvastaava

Kansainväliset palvelut

Toimintaa useammassa maassa? Järjestämme kansainvälisiä asioita. Autamme kansainvälisiä yhteisöjä sekä asettumaan että perustamaan tytäryhtiöitä tai sivuliikkeitä Suomeen. Hoidamme paikallisesti kokonaisvaltaiseti tai räätälöydysti taloushallinnon ja palkkahallinnon sekä raportoimme sovitusti siitä emoyhtiön tai konsernin yksiköihin. Hoidamme viranomaisrekisteröinnit ja -ilmoitukset sekä avustamme sopivan hallinnon järjestämisessä. Teemme myös asiakaskohtaisen räätälöidyn konserniraportoinnin usealla kielellä.

Sonja Kangas
Sonja Kangas
Toimitusjohtaja

Räätälöidyt
ratkaisut

Etsitkö jotakin muuta? Ole yhteydessä, voimme auttaa sinua siinäkin.